R & D

Efficiënter werken en tijd besparen

Wij ontwikkelen en produceren niet alleen onze eigen Cleaners en Protects, maar zetten daarnaast onze expertise in om oplossingen op jouw maat te bedenken. Ook daar kan het gaan over reinigings-, beschermings- en onderhoudsproducten, maar net zo goed over geur- of lijmverwijderaars. Of je nu een coating zoekt die de levensduur van je artikel verlengt, of een reiniger die precies is afgestemd op je situatie en je zo tijd bespaart: wij zorgen ervoor.

R&D zit in ons DNA

We komen bij jou kijken en praten met de mensen die onze producten zullen gebruiken. Zo krijgen we een heel nauwkeurig beeld van wat er op de vloer nodig is. Daarna trekken we naar ons labo. We ontwikkelen en testen tot het resultaat 100% goed zit – van geur tot sterkte. We maken al onze producten in België, en het is onze eigen R&D-specialist die met jouw feedback aan de slag gaat. Daardoor weet je dat onze oplossingen doen wat ze moeten doen.

Extra ondersteuning via opleiding

ART betrekt jou en je team nauw bij het R&D-proces, maar kan ook daarna nog ondersteuning bieden als dat nodig is. Zo geven we bijvoorbeeld opleidingen op maat. Met de nodige tips van onze experten halen jij en je mensen het maximum uit je nieuw ontwikkelde product, en ben je zeker dat het helemaal juist gebruikt wordt.


Hoe kunnen we jóu helpen? Laat het ons weten.