Private Label

Standaard of op maat

Wij zijn een innovatief bedrijf dat niet alleen een eigen merk van reinigings- en beschermingsmiddelen ontwikkelt en verkoopt, maar dat ook private label werkt. Je kunt onze kwaliteitsvolle Cleaners en Protects inzetten als aanvulling op je eigen, gelijkaardige gamma. Maar je kunt ze evengoed gebruiken om je service te verbeteren. Denk aan producten die jouw artikelen onderhouden, reinigen of langer doen meegaan. 

Naast onze standaardproducten leveren we formules op maat af. De samenstelling aanpassen zodat ze nog beter beantwoordt aan je nood, of zodat je je probleem nog efficiënter oplost: we doen het graag.

Voor uiteenlopende sectoren

Van een lijmverwijderaar voor een autobouwer, tot een protector om werkschoenen waterafstotend te maken, of een ontgeurder voor verrassingsboxen met hondenvoeding: we zorgen ervoor. We mogen onder meer badkamerfabrikanten, kledingmerken en parketproducenten tot onze klanten rekenen, en zijn dus thuis in de meest uiteenlopende sectoren.

Service: van etiket tot marketing

Dankzij ART kun jij je klanten topproducten aanbieden. Maar we gaan nog verder. We helpen je bij het ontwerp van de etiketten, en denken mee na over manieren om de verkoop te boosten en de positionering te optimaliseren. Die service is inbegrepen als je met ons in zee gaat. Bovendien passen wij ons aan jouw groei aan. Je hoeft met andere woorden niet meteen grote aantallen te bestellen. Wij stellen ons flexibel op, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over je stock.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Neem vrijblijvend contact op.