Onze waarden

Belgische kwaliteit

Als je voor ART kiest, dan kies je voor kwaliteit van eigen bodem. We brainstormen, ontwikkelen en testen continu om nieuwe technologieën en producten uit te vinden die jouw leven net dat tikje meer comfort geven. We doen dat volledig in eigen huis, en zijn trots op ons 100% Belgische gamma.

Eenvoud en transparantie

We maken het jou of je klanten makkelijk om materialen te reinigen en te beschermen. Eenvoud in onderhoud: daar gaat het om. Bovendien zijn niet alleen onze coatings transparant, maar ook hun werking. ‘What you see is what you get’: je merkt onmiddellijk hoe goed onze producten presteren, en hoeveel tijd je ermee wint.

Klantvriendelijkheid

Al speelt een belangrijk deel van ons werk zich af in het labo: we blijven niet achter onze toestellen zitten, maar komen graag naar jou toe. Om je probleem met eigen ogen te bestuderen, om te zien waar in jouw winkel onze producten het best tot hun recht komen … We zijn aanwezig en betrokken.

Duurzaamheid

Onze duurzaamheidsbijdrage situeert zich op verschillende vlakken:

  • We verlengen de levensduur van materialen, omdat we ze beschermen tegen onder meer water en vuil.
  • Al onze Cleaners zijn biologisch afbreekbaar en dus milieuvriendelijk.
  • Elk ART-product heeft een lange levensduur en is van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Zo hoef je er minder van te gebruiken en kun je er langer van genieten.
  • Onze verpakkingen zijn gemaakt om te hervullen, zodat je ze kunt blijven gebruiken.