Car Cleaner

CAR CLEANER is een geconcentreerd reinigingsmiddel voor auto’s.
CAR CLEANER is een gestabiliseerde heldere transparante micro-emulsie in water. Na aanbrengen en verdampen van deze emulsie wordt op het behandelde oppervlak een Nano laag met glansgevende en corrosiewerende eigenschappen gevormd. Het reinigt zonder moeite en laat nadien een ultra dunne coating na op de oppervlakten. Door deze coating is het oppervlakte na behandeling sneller schoon te maken dan voordien.
CAR CLEANER bestaat uit een detergent met verschillende Nano deeltjes dat een Nano polymeer vormt. Deze reageren met het oppervlakte van de ondergrond en vormen een chemische en fysische binding. De laag is volledig dampdoorlatend, waterafstotend, anti-stick en antistatisch en verbetert de kleurdiepte. CAR CLEANER beschermt tegen vervuiling.

Car Protect

CAR PROTECT is een geconcentreerd protectiemiddel voor autolak en autoglas. CAR PROTECT is een gestabiliseerde micro-emulsie in water. Na aanbrengen en verdampen van deze emulsie wordt op het behandelde oppervlak een Nano laag met glansgevende en corrosiewerende eigenschappen gevormd. Het laat een ultra dunne coating na op de oppervlakten. Door deze coating is het oppervlakte na behandeling sneller schoon te maken dan voordien. CAR PROTECT bestaat uit verschillende Nano deeltjes dat een Nano polymeer vormt. Deze reageren met het oppervlakte van de ondergrond en vormen een chemische en fysische binding. De laag is volledig dampdoorlatend, waterafstotend, corrosiewerend, anti-stick en antistatisch en verbetert de kleurdiepte. CAR PROTECT beschermt tegen vervuiling.

Wheel Cleaner

WHEEL CLEANER is een geconcentreerd reinigingsmiddel voor velgen.
WHEEL CLEANER is een gestabiliseerde heldere transparante micro-emulsie in water. Na aanbrengen en verdampen van deze emulsie wordt op het behandelde oppervlak een Nano laag met glansgevende en corrosiewerende eigenschappen gevormd. Het reinigt zonder moeite en laat nadien een ultra dunne coating na op de oppervlakten. Door deze coating is de oppervlakte na behandeling sneller schoon te maken dan voordien.
WHEEL CLEANER bestaat uit een detergent met verschillende Nano deeltjes dat een Nano polymeer vormt. Deze reageren met de oppervlakte van de ondergrond en vormen een chemische en fysische binding.
De laag is volledig dampdoorlatend, waterafstotend, anti-stick en antistatisch en verbetert de kleurdiepte. WHEEL CLEANER beschermt tegen vervuiling en remstof.