Bluestone Cleaner

BLUESTONE CLEANER is een gestabiliseerde heldere transparante micro emulsie in water. Na aanbrengen en verdampen van deze emulsie wordt op het behandelde oppervlak een Nano laag met glansgevende en corrosie-werende eigenschappen gevormd. Het reinigt zonder moeite en laat nadien een ultra dunne coating na op de oppervlakten. Door deze coating is de oppervlakte na behandeling sneller schoon te maken dan voordien. BLUESTONE CLEANER bestaat uit een detergent met verschillende Nano deeltjes dat een Nano polymeer vormt. Deze reageren met de oppervlakte van de ondergrond en vormen een chemische en fysische binding. De laag is volledig damp doorlatend, waterafstotend, anti-stick en antistatisch en verbetert de kleurdiepte. BLUESTONE CLEANER beschermt tegen vervuiling.

Steen

Bluestone Protect

BLUESTONE PROTECT is een water- en olieafstotend impregnatiemiddel voor ongepolijste
blauwsteen. BLUESTONE PROTECT bevat UV-blokkerende additieven die niet worden uitgeloogd door water.
Dit, samen met de waterafstotende eigenschappen ontnemen aan watergevoelige bacteriën,schimmels en algen de voedingsbodem en de hechtingsgrond voor hun ontwikkeling. Hierdoor wordt een langdurende bescherming tegen de woekering van deze parasieten bekomen.
BLUESTONE PROTECT vormt een chemische en fysische binding met de blauwsteen. BLUESTONE PROTECT heeft een hoog penetratievermogen. Na behandeling is er weinig of geen verandering van het uitzicht van de blauwsteen. De laag is volledig dampdoorlatend zodat de ondergrond verder uitdroogt. BLUESTONE PROTECT beschermt tegen zure regen en vervuiling.

All Stone Cleaner

All STONE CLEANER kan u gebruiken voor het reinigen van alle soorten stenen, poreuze en niet poreuze natuursteen zoals kalksteen, graniet, marmer, Bourgondische witsteen, zandsteen, klinkers, baksteen, gevelstenen, beton, cellenbeton (ytong en hebel), enz.  Het is een uniek product op waterbasis. De steen zal zich herstellen tot zijn natuurlijke schoonheid. Groenaanslag en vervuiling worden verwijderd zonder moeite. Het is aan te raden om nadien te behandelen met STONE PROTECT. De trigger sprayer is hervulbaar. ALL STONE CLEANER is meer dan 99% biologisch afbreekbaar.

Stone Protect

STONE PROTECT is een watergedragen kleurloos impregnatiemiddel, geschikt voor poreuze natuursteen zoals kalksteen, Bourgondische witsteen, zandsteen , klinkers, enz. De stenen verkrijgen hierdoor water- en olie-afstotende eigenschappen en worden self-cleaning. De gevormde laag is vrijwel onzichtbaar, heeft UV-protectie en belet het vasthechten van groenaanslag, korstmossen en vervuiling.

Natural Stone Protect

NATURAL STONE PROTECT is een kleurloos olie- en waterafstotend impregnatiemiddel voor natuursteen zoals marmer en graniet. De behandelde natuursteen behoudt zijn originele kleur. Dit product is op solventbasis en beschermt de natuursteen tegen verkleuring door blootstelling aan UV-stralen.