Glass & Bathroom Cleaner

GLASS & BATHROOM CLEANER is een geconcentreerd reinigingsmiddel voor glas en sanitair.

GLASS & BATHROOM CLEANER is een gestabiliseerde heldere transparante micro-emulsie in water. Na aanbrengen en verdampen van deze emulsie wordt op het behandelde oppervlak een Nano laag met glans gevende en corrosie-werende eigenschappen gevormd. Het reinigt zonder moeite en laat nadien een ultra dunne coating na op de oppervlakten. Door deze coating is de oppervlakte na behandeling sneller schoon te maken dan voordien.

GLASS & BATHROOM CLEANER bestaat uit een detergent met verschillende Nano deeltjes dat een Nano polymeer vormt. Deze reageren met de oppervlakte van de ondergrond en vormen een chemische en fysische binding. De laag is volledig dampdoorlatend, waterafstotend, anti-stick en antistatisch en verbetert de kleurdiepte.

GLASS & BATHROOM CLEANER beschermt tegen vervuiling.

Glass & Bathroom Protect

GLASS & BATHROOM PROTECT is een geconcentreerd protectiemiddel voor sanitair en glas.
GLASS & BATHROOM PROTECT is een gestabiliseerde micro-emulsie in water. Na aanbrengen en verdampen van deze emulsie wordt op het behandelde oppervlak een Nano laag met glans gevende en corrosiewerende eigenschappen gevormd. Het laat een ultra dunne coating na op de oppervlakten. Door deze coating is de oppervlakte na behandeling sneller schoon te maken dan voordien.
GLASS & BATHROOM PROTECT bestaat uit verschillende Nano deeltjes dat een Nano polymeer vormt. Deze reageren met de oppervlakte van de ondergrond en vormen een chemische en fysische binding. De laag is volledig dampdoorlatend, waterafstotend, corrosiewerend, anti-stick en antistatisch en verbetert de kleurdiepte. GLASS & BATHROOM PROTECT beschermt tegen vervuiling.