Wood Cleaner

WOOD CLEANER is een in water oplosbaar detergent en een schimmel / algen verwijderaar, speciaal ontworpen voor hout. Dit product reinigt en herstelt de natuurlijke schoonheid van hout. WOOD CLEANER reinigt verweerd hout en verwijdert schimmels en algen. Het verwijdert de zilvergrijze kleur van hout dat ontstaat onder invloed van het weer. Het herstelt het hout naar zijn oorspronkelijke uiterlijk.

Wood Protect

WOOD PROTECT is een water- en olieafstotend impregnatiemiddel. Het bevat extra UV-blokkerende additieven die niet worden uitgeloogd door water. Dit, samen met de waterafstotende eigenschappen ontnemen aan watergevoelige bacteriën, schimmels en algen de voedingsbodem en de hechtingsgrond voor hun ontwikkeling. Hierdoor wordt een langdurende bescherming tegen de woekering van deze parasieten bekomen.

WOOD PROTECT vormt een chemische en fysische binding met het hout.
WOOD PROTECT heeft een hoog penetratievermogen. Na behandeling is er weinig of geen verandering van het uitzicht van het hout. De laag is volledig dampdoorlatend zodat de ondergrond verder uitdroogt. WOOD PROTECT beschermt tegen zure regen en vervuiling.

Hout

Wood Protect Indoor

WOOD PROTECT INDOOR is een kleurloos olie- en waterafstotend impregnatiemiddel voor meubelhout. Het hout behoudt zijn originele kleur. Dit product is op solventbasis en beschermt het hout tegen verkleuring door blootstelling aan UV-stralen.